Har du också drömt om att jobba på en godisfabrik? Gött, då har du kommit till rätt plats! På Grahns Konfektyr i Skövde arbetar cirka 70 personer för att skapa godis som gör livet roligare. På den här sidan kan du läsa mer om vad som utmärker vår arbetsplats.

“…sen slinker det såklart ner en och annan punschpralin ibland också…”

Per Wirdelius

”Jag började på Grahns 2011 och jobbar idag med godsmottagning och lagerhantering. Under åren har jag hunnit testa flera andra roller i produktionskedjan, vilket gett mig bra koll på hela tillverkningen. Det bästa med att jobba på Grahns är kollegorna och stämningen, sen slinker det såklart ner en och annan punschpralin ibland också…”

Nikki Brockmar

”Grahns var min första arbetsplats efter att jag tog studenten. Jag trivs jättebra här eftersom jobbet är både roligt och varierat. Mestadels arbetar jag med paketering, men ibland även på uttaget där vi ytbehandlar det färdiggjutna godiset. Visst kan det bli körigt ibland, men då löser vi alltid problemen tillsammans. Om jag ska välja en favoritsmak från Grahns så blir det Pit Stop.”

Fadil Korqaj

”Jag har trivts på Grahns från första arbetsdagen. Här ställer vi upp för varandra har roligt på jobbet. Att flytta till vår nya produktionsanläggning var dessutom ett jättelyft för hela företaget, nu har vi både större lokaler och hela gänget under samma tak. I dagsläget jobbar jag på lagret men innan dess har jag även varit på paketeringen. När det kommer nya godissorter så provsmakar jag alltid – favoriten hittills är Devils med jordgubb och lakritssmak.”

Malin Ellegaard

”Jag är ganska ny på Grahns men kom in i gänget direkt. Jag jobbar på paketeringsavdelningen där vi kör olika förpackningsmaskiner beroende på vilken godissort som tillverkas. För att skapa variation i arbetsdagen så roterar vi arbetsuppgifter löpande, på så vis lär man sig alla moment och det blir lättare att hjälpa varandra. Favoriten från Grahns är Fizzy Twins, men självklart älskar man ju även punschpraliner.”

Nyfiken?

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Grahns? Maila nyfiken@grahns.se för att komma i direktkontakt med våra personalambassadörer Per, Nikki, Fadil och Malin.

Bli en av oss

Lediga tjänster

Just nu har vi inga utannonserade tjänster.

Spontanansökan

Vi är alltid på jakt efter talanger och peppade medarbetare. Hör av dig!

    Alla är olika

    Vår arbetsplats är som en riktigt bra påse godis – blandad. Vi jobbar aktivt för att skapa en inkluderande företagskultur som präglas av mångfald och respekt. Just därför har vi bland annat mottagit Visa vägen-priset som ”Årets arbetsgivare”, samt ”Årets företagare” av Skövde Kommun och Företagarna Skövde Tibro.